Запчастини та інструменти для майстрів
Ваше місто:
Київ
X
Ви з Києва?
Ні Так

Вказавши місце знаходження, ми зможемо надати більш актуальну інформацію
(098) Показати
з 09.00 до 18.00
Зателефонувати?
Контактні телефони
Kyivstar + Viber
  • +38 (098) 000-86-86
Vodafone
  • +38 (050) 388-53-52
Lifecell
  • +38 (093) 170-06-54
Київ
  • +38 (044) 390-79-88
Одеса
  • +38 (048) 734-41-69
Харків
  • +38 (057) 728-53-27
Email
Замовлення дзвінка
+38
Замовити
Реєстрація
Вхід
+38
Показати пароль
Реєстрація
В нашій базі вже існує користувач з таким номером телефону. Якщо це Ваш телефон, і Ви не пам'ятаєте пароль для входу - відновите його.
Відновити пароль
Ваша реєстрація пройшла успішно. Тепер Ви можете авторизуватися використовуючи зазначені Вами дані.
Авторизація
Відновлення пароля
+38
Змінити пароль
На вказаний Вами номер телефону було відправлено SMS c кодом підтвердження, який необхідно ввести для завершення відновлення пароля. Введіть код і натисніть «Завершити».
Завершити
Ви ввели невірний код, у Вас залишилася 1 спроба.
Дякуємо, Ваш пароль був змінений. Можете авторизуватися використовуючи новий пароль.
X
Якщо Ви звернули увагу, то коли Ви прокручуєте сторінку нашого сайту, вгорі з'являється додаткове меню, з основними кнопками навігації.
Але іноді це меню може заважати, наприклад, якщо у Вас маленький екран монітора і це меню може займати корисний простір в робочій області.
Тому, ми вирішили дати Вам можливість самим вибирати, як Вам зручніше з меню або без. У цьому віконці, Ви завжди, можете включити або вимкнути це допоміжне меню, в залежності від того як Вам більше подобається.
Залишити включеним Відключити
ПОВЕРНУТИСЯ

Дисплей для телефону Samsung S7262, S7260 для мобільного телефона

Товар: Знято з продажу
Знято з продажу
Назва:
Дисплей для телефону Samsung S7262, S7260
Артикул:
38.98.0054

Дисплей для телефону Samsung S7262, S7260 дозволить легко і швидко замінити зламану оригінальну деталь. Таке комплектуюче виконано з екологічно чистих і безпечних матеріалів, відрізняється підвищеною надійністю і стійкістю до активних навантажень. Деталь кріпиться за допомогою невеликого шлейфа і на зворотному боці має ще кілька пазів для більш точної установки на місце.

Оскільки смартфони власники використовують часто і досить активно, то поломки екрану вважаються нормою. В одних випадках причиною несправності служить серйозне механічне пошкодження: (удари, випадкове падіння, ігри великих собак та інших домашніх тварин). А в інших - дисплей Samsung S7260 виходить з ладу від природного зносу контактів або необережне поводження з мобільним.

Відновлювати таку запчастину не має сенсу. У переважній більшості випадків елемент покривається сіткою тріщин, які ніяк не виправити. Іноді фахівці можуть повернути деталі колишню функціональність, однак, немає ніяких гарантій, скільки пристрій зможе ще пропрацювати. Найчастіше ремонтні роботи можливі лише при незначних пошкодженнях контактів.

Сумісність: Товар сумісний з деякими моделями смартфонів Samsung.

Купити новий дисплей для телефону Samsung S7262 і S7260 можна в каталозі інтернет-магазину Майстер Плюс. Перед оформленням замовлення уточніть параметри екрану у менеджера компанії і при необхідності замовте доставку по Україні. Вінничани можуть особисто проконсультуватися з фахівцем в офісі Майстер Плюс або відразу ж забрати комплектуюче для ремонту свого мобільного Samsung.

Калькулятор доставки Калькулятор доставки
Розрахунок доставки буде здійснено для міста Київ, Київській області.

Спосіб оплати:

Спосіб доставки: