Master Coffee Cleaner — професійний порошок для видалення кавових масел.
Характеристики:
Тип: Порошок
Призначення: Для видалення кавових масел
Маса: 900 г
Склад: діоксид кремнію < 5%, хелатуючі агенти < 5%, силіконова емульсія < 5%, емульгатор <5%, комплексоутворювач 5-15 %, сода кальцинована 15 - 30 %, лимонна кислота 15-30 %, перкарбонат натрію 15 - 30%.
Умови зберігання: Зберігати у сухому місці, в оригінальній упаковці при температурі не вище +25.
Термін придатності: 3 роки від дати зазначеної на упаковці.
Країна-виробник: Україна
Загальна інструкція: ознайомтесь з процедурою очищення від кавових масел у відповідних розділах посібників від виробника кавоварки. проконтролюйте, щоб після завершення очищення обов’язково виконувалось промивання системи чистою водою.
Кавомашини серії Суперавтомат: Не для щоденної чистки, в цілях профілактики використовувати 15-20 грамів, для сильно-забруднених використати 20-30 грамів та провести процедуру очистки два рази. Перед початком чистки від кавових масел, перевірити наявність автоматичної програми чистки у відповідних розділах посібників з експлуатації. Почистити ємність контейнера для крапель. Обов’язково наповнити ємкість для води. Запустити програму чистки від кавових масел згідно інструкції кавомашини. Якщо непередбачено програмою автоматичного очищення кавового апарату інформації про додавання засобу, то додати 10 грамів у відповідний відсік перед початком процесу. Програма автоматичного очищення має включати в себе процес промивання усіх задіяних систем чистою водою після процесу очищення, у разі відсутності промивання пропустити через систему близько 1 л чистої води.
Кавомашини домашньої серії: Не для щоденної чистки, в цілях профілактики використовувати 5-10 грамів, для сильно-забруднених використати 15 грамів та провести процедуру очистки два рази. Чашку поставте під дозатор. Перевірте, щоб контейнер був наповнений свіжою водою. 5-10 грамів засобу покласти у відсік для меленої кави та натисніть на кнопку - вибір меленої кави. Натисніть на потрібну кнопку - запустіть систему приготування кави. Після того, як приблизно пів чашки буде приготовано, вимкніть кавомашину. Зачекайте близько 15 хвилин, для того щоб засіб розпочав свою роботу. Вилийте з чашки воду, знову ввімкніть кнопку живлення кавомашини та дайте їй закінчити етап приготування. Вилийте ще раз воду з чашки. Вийміть робочий блок, обережно та ретельно промийте його.
Для професійної обладнання чистки постів та холдерів: Для щоденної чистки використовувати 15 грамів для чистки холдерів та постів, сильно-забруднених використовувати 30 грамів. Cпочатку вам буде потрібно зняти холдер і встановити сліпе сито. Потім в холдер потрібно насипати 15 грамів порошку для видалення кавових масел і вставити холдер в агрегат. Увімкніть перемикач заварювання і дайте машині попрацювати протягом 5 секунд. Зупиніть цикл заварювання на кілька секунд, а потім повторіть його ще два рази. Кожен раз, коли ви зупиняєте цикл, ви повинні почути, як розчин промиває головку групи. Коли цикл очищення повністю закінчено, вийміть холдер, і промийте машину, приготувавши подвійний еспресо (але без кави). Ретельно промийте холдер гарячою водою. *Сліпе сито спеціальна ємкість в формі фільтра, яка використовується для чистки груп за допомогою порошку. Встановлюється в холдер замість звичайного фільтру. Не має отворів. Іноді замість металевої ємкості використовується заглушка спеціальної форми, яка закриває вихідний отвір холдера.
Не змішувати з іншими засобами для очищення!
Берегти від дітей! Не вживати в харчових цілях! У разі потрапляння засобу в очі та на слизові оболонки ретельно промити проточною водою, при необхідності звернутись до лікаря.