Запчастини та інструменти для майстрів
Ваше місто:
Київ
X
Ви з Києва?
Ні Так

Вказавши місце знаходження, ми зможемо надати більш актуальну інформацію
(098) Показати
з 09.00 до 18.00
Зателефонувати?
Контактні телефони
Kyivstar + Viber
  • +38 (098) 000-86-86
Vodafone
  • +38 (050) 388-53-52
Lifecell
  • +38 (093) 170-06-54
Київ
  • +38 (044) 390-79-88
Одеса
  • +38 (048) 734-41-69
Харків
  • +38 (057) 728-53-27
Email
Замовлення дзвінка
+38
Замовити
Реєстрація
Вхід
+38
Показати пароль
Реєстрація
В нашій базі вже існує користувач з таким номером телефону. Якщо це Ваш телефон, і Ви не пам'ятаєте пароль для входу - відновите його.
Відновити пароль
Ваша реєстрація пройшла успішно. Тепер Ви можете авторизуватися використовуючи зазначені Вами дані.
Авторизація
Відновлення пароля
+38
Змінити пароль
На вказаний Вами номер телефону було відправлено SMS c кодом підтвердження, який необхідно ввести для завершення відновлення пароля. Введіть код і натисніть «Завершити».
Завершити
Ви ввели невірний код, у Вас залишилася 1 спроба.
Дякуємо, Ваш пароль був змінений. Можете авторизуватися використовуючи новий пароль.
X
Якщо Ви звернули увагу, то коли Ви прокручуєте сторінку нашого сайту, вгорі з'являється додаткове меню, з основними кнопками навігації.
Але іноді це меню може заважати, наприклад, якщо у Вас маленький екран монітора і це меню може займати корисний простір в робочій області.
Тому, ми вирішили дати Вам можливість самим вибирати, як Вам зручніше з меню або без. У цьому віконці, Ви завжди, можете включити або вимкнути це допоміжне меню, в залежності від того як Вам більше подобається.
Залишити включеним Відключити
ПОВЕРНУТИСЯ

Вітання з Новим роком 2021 та Різдвом Христовим

Ще трішки ... і позаду ми залишимо ще один рік! Уже зараз в кожному будинку домашній затишок, запах ялинки і мандарин, діти з нетерпінням чекають, коли ж прийде Дідусь мороз, а дорослі на мить повертаються в дитинство, і це найщасливіші моменти. Адже ми всі в передчутті головного зимового свята - Нового року!

Насправді рік, що йде видався дуже насиченим, він був сповнений нововведень для всього людства, а все нове виводить нас із зони комфорту, тому він багатьом видався складним. Так, може він не всім приніс те, чого від нього очікували, але він багато чому нас навчив. Навчив боротися з труднощами, пристосовуватися і приймати все нове, бути добрішими і щире і цей список насправді дуже довгий.

І в завершальний день 2020 весь веселий і дружний колектив компанії «Майстер Плюс» щиро хоче привітати всіх з наступаючим Новим роком та Різдвяними святами!

Для нас теж цей рік вніс багато нового і цікавого, не можемо сказати, що рік був без складнощів, вони були, і ми їх подолали. Доказом цього є те, що у нас було зроблено 536 245 вдалих покупок. 32 805 товарів в наявності і під замовлення. Серед наших клієнтів - 1 989 майстрів і сервісних центрів, що працюють з нами на постійній основі.

За цей рік ми налагодили прямі поставки товару з Європи, що дало можливість самим планувати і здійснювати поставки товару в Україну, щоб підтримувати необхідний асортимент товару для наших клієнтів і пропонувати їм хороші ціни.

Ми уклали прямі контракти з китайськими компаніями на поставку запчастин.

Також на сьогодні ми поставляємо в Україну запчастини та аксесуари до побутової техніки від компанії «Електролюкс».

До кінця року ми постаралися відновити той асортимент товару, до якого так звикли наші постійні клієнти.

Ми багато чому навчилися і намагаємося змінюватись в кращу сторону для Вас наші дорозі клієнти! Адже мета нашої компанії - «Зробити побут людей радісніше і комфортніше».

Настає Новий рік. Це ще один новий шанс для кожного з нас. Шанс виправити старі помилки, почати життя з чистого аркуша, пробачити образи і відпустити негатив. Ми хочемо побажати всім легкості, терпіння, спокою, сімейного щастя і матеріального благополуччя! Будьте щирими, чуйними і доброзичливими! Пам'ятайте, що добро завжди повертається і перемагає зло. Нехай в прийдешньому році до вас повернеться все ваше добро і переможе труднощі і тяготи життя!

Покровитель наступаючого 2021 - це Білий Металевий бик. Сам по собі бик - тварина працьовите і благородне, а Металевий бик особливо цінує порядність, вміння тримати слово, терпіння і працьовитість. Тому не бійтеся ставити цілі і будує плани в майбутньому році!

Під бій курантів ми знову піднімемо келихи і вип'ємо за настання Нового року. Тільки світлі надії повинні бути у кожного в серці. Нехай Новий рік приносить тільки радість і світлі моменти в кожну сім'ю.

Всім міцного здоров'я, гарного настрою і удачі!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою, завжди Ваш вірний друг - колектив компанії «Майстер Плюс»!



Калькулятор доставки Калькулятор доставки
Розрахунок доставки буде здійснено для міста Київ, Київській області.

Спосіб оплати:

Спосіб доставки: