Запчастини та інструменти для майстрів
Ваше місто:
Київ
X
Ви з Києва?
Ні Так

Вказавши місце знаходження, ми зможемо надати більш актуальну інформацію
(098) Показати
вихідний
Зателефонувати?
Контактні телефони
Kyivstar + Viber
  • +38 (098) 000-86-86
Vodafone
  • +38 (050) 388-53-52
Lifecell
  • +38 (093) 170-06-54
Київ
  • +38 (044) 390-79-88
Одеса
  • +38 (048) 734-41-69
Харків
  • +38 (057) 728-53-27
Email
Замовлення дзвінка
+38
Замовити
Реєстрація
Вхід
+38
Показати пароль
Реєстрація
В нашій базі вже існує користувач з таким номером телефону. Якщо це Ваш телефон, і Ви не пам'ятаєте пароль для входу - відновите його.
Відновити пароль
Ваша реєстрація пройшла успішно. Тепер Ви можете авторизуватися використовуючи зазначені Вами дані.
Авторизація
Відновлення пароля
+38
Змінити пароль
На вказаний Вами номер телефону було відправлено SMS c кодом підтвердження, який необхідно ввести для завершення відновлення пароля. Введіть код і натисніть «Завершити».
Завершити
Ви ввели невірний код, у Вас залишилася 1 спроба.
Дякуємо, Ваш пароль був змінений. Можете авторизуватися використовуючи новий пароль.
X
Якщо Ви звернули увагу, то коли Ви прокручуєте сторінку нашого сайту, вгорі з'являється додаткове меню, з основними кнопками навігації.
Але іноді це меню може заважати, наприклад, якщо у Вас маленький екран монітора і це меню може займати корисний простір в робочій області.
Тому, ми вирішили дати Вам можливість самим вибирати, як Вам зручніше з меню або без. У цьому віконці, Ви завжди, можете включити або вимкнути це допоміжне меню, в залежності від того як Вам більше подобається.
Залишити включеним Відключити
ПОВЕРНУТИСЯ

Cтаття на тему : Вибираємо м’‎ясорубку: секрети правильного вибору

Будинок без побутової техніки, сьогодні складно уявити. А особливо якщо це стосується кухні. Адже господиня складно представляє свій побут без мікрохвильовки, мультиварки, хлібопічки або електром'ясорубки.

Електромясорубки сьогодні користуються великим попитом, адже це вже не той звичний для нас подрібнювач м'яса, яким користувалися наші бабусі, а побутовий кухонний прилад з новими і корисними функціями.

Тому постає питання: «Як тепер вибрати правильно м'ясорубку і на що звернути увагу?». У даній статті ми спробуємо вам розповісти, як правильно вибрати м'ясорубку собі в помічники.

Перше, на що потрібно звернути увагу - це потужність приладу. В принципі, як і для всіх інших приладів, так і для м'ясорубки потужність є важливим параметром. І це цілком зрозуміло, адже від потужності безпосередньо залежить її ефективність роботи. Але, ще є один важливий параметр - продуктивність. Наприклад, дві м'ясорубки з однаковою потужністю за одну хвилину перероблять різну кількість м'яса або овочів. Одна переробить за хвилину, наприклад, 5 кг м'яса, а інша тільки 3 кг за хвилину. Тому намагайтеся вибрати м'ясорубку з відповідною для вас потужністю і високою продуктивністю.

При виборі м'ясорубки потрібно обов'язково враховувати потреби сім'ї. Наприклад, якщо у вас велика сім'я, і ​​ви часто готуєте страви з використанням фаршу або робить багато заготовок із застосуванням м'ясорубки, то вам краще зупинити свій вибір на моделі, що буде мати від 1000-1200 Вт. В даному випадку і потужність хороша, і ви будете впевнені в тому, що побутовий прилад витримає велике навантаження.

Пам'ятайте, що навіть найпотужніша і продуктивна м'ясорубка не любить безперебійної роботи, і вам потрібен час від часу вимикати прилад. У дорогих брендових м'ясорубках є спеціальний запобіжник, що забезпечує захист мотору від перегріву, моделі бюджетні такого запобіжника не мають, і якщо ви перевантажуєте прилад, то може згоріти мотор для м'ясорубки. Тому фахівці рекомендують кожні 15 хвилин робити перерву в роботі приладу. Це потрібно для того, що б мотор міг охолонути і продовжувати свою роботу.

При виборі електричної м'ясорубки потрібно звернути увагу на матеріал корпусу. Він, звичайно, не впливає на роботу приладу, а ось на довговічність, зовнішній вигляд і естетичність впливає. Корпус м'ясорубки може бути пластиковий або металевий. Якщо у вас немає великого бюджету, а м'ясорубка потрібна під заріз, то купуйте м'ясорубку в пластиковому корпусі, але дивіться, що б він був міцним і якісним. Металевий корпус використовується в основному для м'ясорубок, на які йде велике навантаження, це, як правило, промислові м'ясорубки. Іноді в металевому корпусі можна зустріти і побутову м'ясорубку. Ще буває таке, що для виготовлення корпусу для побутової м'ясорубки використовують кілька матеріалів, так званий корпус з комбінованих матеріалів.

Ножі, решітки м'ясорубки повинні бути виготовлені з якісного металу. А ось що стосується, наприклад деталей, що використовуються для переробки овочів або фруктів, то вони повинні бути виготовлені з пластику, що використовується в харчовій промисловості. Адже кислота, що міститься в фруктах і овочах може окисляти метал, а пластик не окислюється. Та й навантаження на мотор не настільки велика, як при переробці м'яса.

Особливу увагу зверніть на висоту горловини самої м'ясорубки - адже від її висоти залежить ваша безпека. Горловина повинна бути довше, ніж ваші пальці. Ще що б безпечно працювати з м'ясорубкою, виробник комплектує її спеціальним штовхачем, що виготовлений з харчового пластику. Ще для безпеки важливо, що б корпус м'ясорубки був стійкий на робочій поверхні столу.

У кожній м'ясорубці є такі деталі як шнек, ніж і грати, власне без них і не працюватиме побутовий прилад.

Шнек - це головна деталь, яка відповідає за проштовхування м'яса до ножа і решітці. Шнек виготовлений з металу, але в сучасних м'ясорубках є вже і додаткові шнеки, з пластика, вони призначені для тесту або продуктів мають м'яку консистенцію. Зараз можна в м'ясорубках зустріти нову функцію - реверс (зворотний хід шнека).

Ножі м'ясорубки вимагають особливої ​​уваги. Тому вибираючи м'ясорубку, зверніть увагу на товщину і пористість металу, з якого виготовлені ножі. Метал повинен бути товстим, але не дуже пористим, тоді ножі будуть довго служити без додаткової заточки. Якщо ножі потрібно заточити, то звертатися потрібно до спеціалізованого сервісного центру.

Решітка м'ясорубки теж виготовляється з металу, і має отвори з різними розмірами. Це потрібно що б отримати фарш різної консистенції.

Зараз м'ясорубка - це не тільки прилад для переробки м'яса на фарш, вона може виконувати і додаткові функції, які залежать від комплекту насадок, що йдуть в комплекті до м'ясорубці. Ці комплекти можуть відрізнятися в залежності від того, якого виробника м'ясорубку ви собі вибрали. Але перед тим, як ви будете робити вибір, пропонуємо ознайомитися з основними видами насадок, які можуть входити в комплектацію м'ясорубки:

- насадки для роботи з овочами (овочерізки) ;

- насадки для приготування домашньої ковбаси;

- насадка для приготування печива;

- насадка для приготування соку (соковижималка);

- насадка за допомогою, якої готуються макарони;

- насадка для формування котлет.

Виходячи з нд його, що було сказано вище, можна зробити такі висновки: перед тим, як відвідати магазин побутової техніки визначитеся, для чого будете купувати м'ясорубку, як часто будете використовувати її, і яке навантаження вона повинна буде витримувати. Виходячи з цього, і слід підбирати побутовий прилад з відповідними параметрами, характеристиками і функціями. Але, пам'ятайте, навіть якщо ви купуєте прилад для домашнього використання, і великих навантажень на м'ясорубку не буде, все одно варто не нехтувати надійністю і довговічністю.



Калькулятор доставки Калькулятор доставки
Розрахунок доставки буде здійснено для міста Київ, Київській області.

Спосіб оплати:

Спосіб доставки: